Karlsson Design – Kauniita pukukoruja sinulle

Karlsson Design

Ylelliset ja tyylikkäät Karlsson Design muotikorut, jokainen koru on suunniteltu ja käsityönä valmistettu Suomessa, Loimaalla, korkealaatuisista materiaaleista.  Korut ovat elegantteja, naisellisia, hienostuneita ja yksilöllisiä – hyvällä tavalla huomiota herättäviä – runollisia ja vahvoja samanaikaisesti.

Tuoteprofiili

Luonto on loppumaton ideapankkini – eläimet, hyönteiset, kasvit ja niin edelleen – oikeastaan suurin inspiraationi lähde on Äiti Maa. Kaikkea työtäni, mielikuvitustani, ruokkivat vahvasti mm. eläimet, hyönteismaailma, linnut, arkkitehtuuri, taide, musiikki, elokuvat, kaikenlaiset koneet ja sisustussuunnittelu. Erityisen tärkeää minulle on suunnittelussa form & function – eli muoto ja toiminta.

Jokaisen tuotteen täytyy olla käytännöllinen ja miellyttävä käyttää ja pukea ylleen sekä yhtä lailla täydellisen ja tasapainoisen kaunis katsella. Tavoitteenani on suunnitella ja valmistaa koruja, joissa pikkutarkasti valmistetut runsaatkin yksityiskohdat luontevasti yhdistyvät tyylikkääksi ja eleettömäksi kokonaisuudeksi – koruiksi, joissa on eleganssia ja glamouria.

MANIA Jewels suunnittelija ja korujen valmistaja Niina KarlssonIn English

Outstanding Affordable Fashion Jewellery. Designed and Hand Made in Finland in our own Studio of high quality materials. Wirewrapping Jewellery with Scandinavian twist – Form & Function on duty of the Beauty. One of a kind Breed Jewellery for Dog enthuastics and other dog gear for crazy dog ladies. Custom made Breed Jewellery.

Product profile

Nature is my endless source of inspiration – animals, insects, fauna and so forth -all ideas are basically inspired by Mother Earth. All my works – my imagination- is strongly influenced by animals, insects, birds, architecture, art, music, machinery, movies and interior decoration.

Each design has to be functional as well as comfortable to wear and perfectly beautiful and balanced to look at. The aim is to produce designs where richness of meticulously made details meet with simplicity. And it means elegance and glamour for me.