Vanerikorut – tämän päivän MUST juttu

Ihmiset arvostavat koko ajan enemmän ja enemmän luonnonmateriaaleista valmistettuja tuotteita. Valikoimassamme olevat Design Seppälä vanerikorut ovat kotimaista koivuvaneria ja kotimaista tuotantoa. Tuotteet työstetään laserilla ja se työvälineenä antaa lähes rajattomat mahdollisuudet toteuttaa omia visioita. Tutustu koruvalikoimaamme ja ihastu. Tuotteet ovat kivan hintaisia, tilaa siis jo heti tänään itsellesi ihastuttavat uutuuskorut.

Kestävät ja näyttävät korut

Koivuvaneri on kestävä, kova materiaali. Koruissa käytetään ohutta vaneria, joten ne eivät ole raskaita vaikka ovatkin kookkaita ja näyttäviä. Laserilla leikatessa pystytään toteuttamaan pieniäkin yksityiskohtia.

Uutena huopakorvakorut

Uutuustuotteena myyntiin saapui huopakorvakorut kolmessa eri värissä. Punainen on joulun varma väri, näistä koruista saa näyttävän asusteen joulun juhliin. Musta ja harmaa ovat aina varmat ja tyylikkäät ratkaisut. Osta siis kevyet huopakorvakorut, tulet ihastumaan!

Pidämme verkkokaupassa olevia tuotteita koko ajan varastossa. Mutta jos jokin tuote pääsee loppumaan voit tehdä tilauksen silti ja toimitamme jälkitoimitustuotteen sinulle noin viikossa.

Tutustu toimitusehtoihimme ja miksi kannattaa tilata juuri meiltä. Liikkeellämme on pitkä, yli 90 vuoden historia. Mutta emme silti ole jääneet vanhoihin aikoihin. Pyrimme uudistumaan koko ajan ja tuomaan myyntiin jotain erilaista. Kuten nyt nämä vanerikorut. Suosittelemme lämpimästi: tutustu ja ihastu! Näihin koruihin ei voi kuin ihastua.

Go to Top