Kalevala Koru

Etusivu » Tuotemerkeittäin » Kalevala Koru

Kalevala Koru

Kalevala Koru on perinteikäs, pitkäikäinen yritys, joka valmistaa arvonsa säilyttäviä koruja. Yritys on perustettu ennen sotia, vuonna 1937. Pronssikorut olivat aiemmin myydyin materiaali, mutta tänä päivänä hopean ollessa muotia, Kalevala Koru -tuotteet ovat myös pääosin hopeaa.

Mallisto

Mallistossa on paljon erilaisia kaulakoruja, riipuksia, rannekoruja ja korvakoruja. Miehille on myös omia tuotteitaan, kuten Duudsonien suunnittelema Elämän Roihu. Valikoimasta löytyy myös kalvosinnapit ja solmioneulat. Niitä ostetaan paljon rippilahjaksi ja valmistujaislahjaksi.

Mallisto täydentyy kaksi kertaa vuodessa uutuustuotteilla. Keväällä ja syksyllä tulee muutama uusi tuoteperhe myyntiin. Keväällä 2018 tuli esimerkiksi Iittalan kanssa yhteistyössä tehty Alku-lahjasetti ja Valoisa-sarjaan korvakorut, rannerengas ja pieni riipus.

Suosikkeja

Valikoimasta löytyy edelleen myös aina suosittu Vanamo-sarja sekä suosituksi noussut kaunis Kosketus. Tutustu valikoimaamme ja tilaa mieleisesi. Meillä on hyvä valikoima tuotteita. Ja jos jotain ei ole, me tilaamme pyynnöstäsi. Ota yhteyttä meihin lomakkeella tai sähköpostilla.

Tuotteilla pidennetty 30 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Käy lukemassa toimitusehtomme sekä hyviä syitä ostaa meiltä.

Talven löytöpäivät

Tutustu Talven löytöpäivät -osastolla poistotuotteisiin. Tee edullisia hankintoja ja nauti koruistasi.