Ukko Finland

Etusivu » Tuotemerkeittäin » Ukko Finland

Ukko Finland – lahjatuotteet kotimaisuutta arvostavalle

Ukko Schnapps on yhdistelmä maskuliinista jaloterästä ja minimalistista, suomalaista suunnittelua ja käsityötä. Sen viimeistelty tyylikkyys syntyy huipputeknologian ja perinteisen käsityötaidon liitosta. Kaikki tuotteiden työstövaiheet tehdään Pohjanmaalla tiiviissä yhteistyössä paikallisten käsityötaitajien ammattitaitoa kunnioittaen.

Tuotteet ovat siis täysin kotimaisia, jolloin niiden arvostus on huipussaan. Mitään ei teetetä ulkomailla. Tuotteille on myönnetty avainlippu & design from Finland -tunnus.

Tarkasti käsityönä valmistettuja tuotteita on ilo katsella ja hyvä käyttää. Meijeriteräksestä valmistetut osat on helppo pestä tiskikoneessa. Taskumatin puhdistaminenkin on siis huomattavasti helpompaa mitä perinteisten taskumattien, joissa on pienet suuaukot.

Snapsilaseissa juomien aromit tulevat eri tavalla esille, kun alkoholin tuoksu ei korostu liikaa ja alkoholihöyry pääsee ohjautumaan ulos. Ohut suuosa ohjaa juoman kielemme kärkeen, korostaen makua.

Ukko Finlandin perustaja Jani Jaatinen toi syksyllä 2014 täysin uudenlaisen tuoteperheen, jonka tuotteita meni ensimmäisen vuoden aikana peräti 18 000 kappaletta.

Snapsilasit säilytetään koivukuutioissa ja Ukkomatti ja Ukkomuki saa ympärilleen ekologisesti parkitut nahkatupet. Ukko Finland tuotteissa on kaikki pienetkin yksityiskohdat mietitty tarkkaan. Tuotteet on tehty miellyttämään silmää ja käyttäjää. Usko pois, osta ja ihastu.

Tutustu toimitusehtoihimme sekä syihin miksi ostaa meiltä.