Bright Time PURSE SYSTEM

Etusivu » Tuotteet » Bright Time PURSE SYSTEM

Bright Time PURSE SYSTEM

17,90 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kätevä ratkaisu vaihtorahojen säilytykseen. Pieni ja kevyt kotelo kulkee mukana avaimenperässä, kaulassa tai vapaasti taskussa. Mukana kaulanauha.Tuote nähtävillä Säkylässä

Tuotetunnus (SKU): BT-kolikko Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Nerokas ratkaisu vaihtorahoille. Pieni ja kevyt Bright Time Purse System kulkee mukana avaimenperässä, kaulassa tai vapaasti taskussa. Mukana kaulanauha. Sopii kaikille eurokolikoille. Max. n.20 kolikkoa. 7cm, 25g. Sopii myös lääkkeille ja muille pikkutavaroille.

Käyttöohje: Pienestä koostaan huolimatta, säiliöön mahtuu enemmän kolikoita kuin useimmat jaksavat kantaa mukanaan. Syötä vaihtorahat tai sopiva kolikkomäärä ja rutista kauppakuitti perään. Näin kolikot eivät hölsky ja kilise taskussa.

Bright Time perustettiin Suomessa jo vuonna 1996. Yritys keskittyi ensin suosittuihin yritys kalentereihin, asiakkaina Suomen suurimpia yrityksiä. Nykyään Bright Time keskittyy korkealaatuisiin taskutuotteisiin, sisältäen korttikoteloita, avaimenperiä ja taskukalentereita. Bright Time tuotteet on suunniteltu Pohjoismaiden kauneimman rantamaiseman, Yyterin, helmassa. Siellä tapahtuu myös tuotteiden loppukokoonpano.

Lisätiedot

Valitse tuote:

Coffee, Beer

Go to Top