Kalevala Koru Alku riipus + Vitriini

Etusivu » Tuotteet » Kalevala Koru Alku riipus + Vitriini

Kalevala Koru Alku riipus + Vitriini

119,00 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Alku riipus sekä Iittalan Vitriini-säilytysrasia on kaunis lahjasetti. Riipuksen halkaisija on 6 mm. Kiven värivaihtoehdot ovat fuksia, vedenvihreä ja kirkas. Jokaisen värisellä korulla on tietyn värinen Vitriini pakkauksena. Ketjun pituus 42/45 cm. Tuotteita on rajoitettu erä.

tuotetunnus (SKU) 6656/3A Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Alku riipus ja Vitriini

Malja uusille aluille. Nurkan takana odottaville seikkailuille, rohkeille valinnoille ja pelottomille suunnitelmille. Kalevala Korun ja Iittalan Alku-lahjasetti ja erikseen saatavilla olevat Alku-korvakorut kuplivat elämäniloa kuin alkava kesä.

Kalevala Korun ja Iittalan Alku-lahjasetti koostuu uniikista Alku-riipuksesta ja Vitriini-lasirasiasta (design Anu Penttinen, 60 x 60 mm). Lahjasettiä on saatavilla rajoitettu erä kolmessa eri väriyhdistelmässä. Molemmat tuotteet on valmistettu Suomessa.

Kaunis lahja kastelahjaksi, rippilahjaksi tai mihin vain tarkoitukseen sen haluaa antaa. Vitriini on sopivan pienikokoinen säilytysrasia ja koriste-esine. Nyt rasian lisäksi pakettiin kuuluu Kalevala Korun Alku-riipus. Rasia toimii korun lahjapakkauksena.

Alku riipus on sama koru kuin suosittu Lähde. Nyt se on saanut rajoitetun erän eri värisin kivin.

 

Lisätiedot

Valitse väri:

Fuksia, Kirkas, Vedenvihreä