Karlsson Design Grace korvarenkaat, hopeoitu

Etusivu » Tuotteet » Karlsson Design Grace korvarenkaat, hopeoitu

Karlsson Design Grace korvarenkaat, hopeoitu

67,00 

Varastossa

Materiaalina hopeoitu emaloitu hopealanka ja Swarovskin 4 mm kristallihelmet. Renkaan leveys noin 6mm, halkaisija noin 2cm.

 Tuote nähtävillä Säkylässä

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Grace hoops

Grace Hoops rengas on punottu hopealangoista ja Swarovskin kristallihelmistä (4mm). Koukku on kiinteä, ja se on toteutettu innovatiivisella tekniikalla, jossa rakenne sulautuu lopulta koukuksi. Renkaat ovat sirohkot ja erittäin kevyet. Elegantilla tavalla näyttävät korvakorut, jotka kertovat pistämättömästä tyylitajusta!

 

Mikä on Karlsson Design

Karlsson Design on vuonna 2019 perustettu brändi, jonka kaikki tuotteet suunnittelee ja valmistaa käsityönä sama ihminen. Niina on muotoilija, jolla on 27 vuoden kokemus huippumuodin, korujen ja kauneuden alalta. Hän on asunut ja työskennellyt mm. Pariisissa 2000-luvun alussa luotsaten omaa KarlssonCouture brändiään aviomiehensä Kalervo Karlssonin kanssa. He olivat ensimmäiset pohjois-eurooppalaiset suunnittelijat, jotka hyväksyttiin esiintymään Pariisin viralliselle Haute Couture viikolle vuonna 2001. He ovat osallistuneet ja järjestäneet lukuisia muotinäyttelyitä niin Pariisissa kuin Lontoossa.

Suomessa he työskentelivät jonkin aikaa myös Marimekolle ja turkistalo Grunsteinille. Pariskunta työskentelee yhdessä muotoilun ja taiteen parissa edelleen. Kalervo vastaa tuotemerkin kuvista ja visuaalisesta ilmeestä yhdessä Niinan kanssa. Kaikki kuvat ovat Kalervon käsialaa.

Koska Niinalla on vuosikymmenien kokemus korukirjailuista couture pukujen puolelta, hyppäys korukirjailuista korujen suunnitteluun ja valmistamiseen on ollut luontevaa.

Koruissaan Niinan tekniikkoina ovat wire wrapping, coiling ja taonta. Niinan motto kaikessa suunnittelussaan on Form & Function ja sloganinakin käytetty Making the World More Beautiful. Pearl By Pearl. Eli halu tehdä toimivia ja kauniita asioita maailmaan. Helmi kerrallaan.

Tuotteet toimitetaan asiakkaalle nopeasti, yleensä viikon kuluessa tilauksesta.

Korut ovat Fashion Jewellery -koruja, eli näyttäviä muotikoruja. Niillä saa hyvin korostettua juhla-asua. Jos pukeudut pelkistettyyn, tyylikkääseen asuun, pue korut yllesi ja huomaat, että ne ovat piste I:n päälle. Pienemmät korut sopivat hyvin myös arkiseen käyttöön. Ja korut rakastavat olla käytössä, ne on myös tehty kestämään päivittäinen normaali pukukorujen käyttö.

Suunnittelijan sanoin

”Käyttämäni materiaalit (myös muut kuin 925 hopea ja 999 hienohopea) eivät sisällä lyijyä, nikkeliä eikä kadmiumia.

Käytän koruissani ainoastaan Swarovski kristalleja ja kristallihelmiä. Niissä on niin ainutlaatuinen hohde ja upea laatu.
Tekniikkani on coiling ja wire wrapping. Suomeksi sanottuna punon siis hopealankaa. Takominen kuuluu myös käyttämiini tekniikoihin.

Suunnittelen ja valmistan korut itse omassa ateljeessani ja ne ovat käyneet läpi tiukan laatukontrollin ennen asiakkaalle päätymistä. Koruissa on laatutakuu; mikäli ne NORMAALI käytössä rikkoontuisivat korjaan korun veloituksetta. Tämä ei luonnollisesti koske normaalia kulumista. Koruja ei ole tarkoitettu käytettäväksi esimerkiksi uimassa tai saunassa. Koruja ei ole tarkoitettu käytettäväksi esimerkiksi uimassa tai saunassa.”
(Jos jotain ilmenee, pyydämme ottamaan yhteyttä myyjään ennen tuotteen palauttamista. Mielellään sähköpostitse ja kuva korusta mukaan)

-Niina Karlsson, designer

Seuraa Karlsson Designia Instagramissa sekä Facebookissa
Suosittelemme ostamaan samalla korujen ylläpitoa varten helppoja Jewellery Wipes-korunpuhdistusliinoja tai Advanced Jewellery Cleaner-tippoja, jotka ovat turvallisia myös helmikoruille. Tällöin pidät korusi aina yhtä säihkyvinä.

Lisätiedot

Valitse väri:

Valkoinen, Platina

Go to Top