Victorinox kuorimaveitsisetti

21,90 

Varastossa

Y-mallisen yleiskuorijan kaksipuolisessa terässä on tarkka sahalaita, joka tekee kaikenlaisesta kuorimisesta helppoa. Suorateräinen kuorimaveitsi (terä 8 cm) on parhaimmillaan hedelmien ja vihannesten hukkapalojen poistamisessa, kun taas legendaarinen sahalaitainen tomaattiveitsi (terä 11 cm) puree vaivatta kovaankin kuoreen ja tekee esimerkiksi sitrushedelmien kuorimisesta ja sämpylöiden halkaisemisesta vaivatonta. RAJOITETTU ERÄ.

Kuvaus

Kuorimaveitsisetti 3kpl

Kolmeosainen Swiss Classic -kuorimaveitsisetti helpottaa vihannesten ja hedelmien käsittelyä kuorimisesta viipalointiin – ja kaikkea siltä väliltä. Ergonomiset muodikkaan väriset kahvat tuovat ripauksen väriä keittiöön, ja tyylikkään pakkauksen ansiosta setti on myös ihanteellinen lahjaidea. Y-mallisen yleiskuorijan kaksipuolisessa terässä on tarkka sahalaita, joka tekee kaikenlaisesta kuorimisesta helppoa. Suorateräinen kuorimaveitsi (terä 8 cm) on parhaimmillaan hedelmien ja vihannesten hukkapalojen poistamisessa, kun taas legendaarinen sahalaitainen tomaattiveitsi (terä 11 cm) puree vaivatta kovaankin kuoreen ja tekee esimerkiksi sitrushedelmien kuorimisesta ja sämpylöiden halkaisemisesta vaivatonta.

– Sisältää y-mallisen yleiskuorijan, suorateräisen kuorimaveitsen (terä 8 cm) ja tomaattiveitsen (terä 11 cm)
– Materiaali: PP, ruostumaton teräs
– Tuotesarja: Swiss Classic

Victorinoxin Swiss Classic -tuotteiden suunnittelussa on pyritty ottamaan huomioon kaikki keittiön pilkkomistarpeet ja sarjasta löytyykin väline lähes kaikkeen – oli kyseessä sitten raaka-aineiden hienontaminen, siivutus tai kuoriminen. Sarjan veitset ovat kevyitä, konepesunkestäviä ja 100 % Sveitsissä valmistettuja.

Materiaali: kahva polypropyleenia, terä ruostumatonta terästä

Victorinox

Jos haluat olla valmiina kaikkeen, on Sveitsin armeijan linkkuveitsi sinulle varmasti tuttu tuote. Se on ollut laatutietoisen matkailijan vakiovaruste ympäri maailmaa jo vuodesta 1897. Victorinoxin tarina alkoi jo muutaman vuoden aikaisemmin, kun Karl Elsener alkoi valmistamaan keittiöveitsiä Ibachin kylässä, Sveitsissä. Nykyään Victorinox tunnetaan ympäri maailmaan sveitsiläisen laadun ja kestävän kehityksen symbolina. Oli seikkailuympäristösi sitten kaupunki, meri, metsä tai vuoristo, on Victorinox luotettava kumppanisi kaikkialla.

Pieni punainen taskuveitsi, jossa on risti & kilpi -tunnus kahvassa välittömästi tunnistettavissa oleva yhtiön symboli. Ainutlaatuisella tavalla se ilmaisee Sveitsin käsityötaidon huippuosaamista, ja myös asiantuntemusta yli 2000 työntekijän välityksellä, ympäri maailman. Toiminnan periaatteet, ovat yhtä tärkeitä kuin ne olivat vuonna 1897 kun yrityksen perustaja Karl Elsener, kehitti ”Original Swiss Army Knife”: toiminnallisuus, innovaatio, ikoninen muotoilu ja tinkimätön laatu. Sitoumus näihin periaatteisiin yli 130 vuoden ajan on antanut mahdollisuuden kehittää tuotteita, jotka eivät ole vain poikkeuksellista suunnittelua ja laatua, vaan myös heidän kykynsä toimia luotettavana kumppanina elämäntapahtumissa, sekä suurissa, että pienissä. Tänään Victorinox-veitset koostuu yli 1 200 mallista, kahdesta erillisestä mallistosta: ”Sveitsin armeijan veitset” ja ”Kotitalous- ja Ammattilaisveitset”.

Lisätiedot

Valitse väri:

Light Green, Light Red, Light Blue

Go to Top