Edit 17.5.2018:

Osa kuvien sormuksista puoleen hintaan tarjouksessa. Näet alennetun hinnan valitessasi tuotteen.

Meillä alkoi nyt jouluviikon perjantaihin jatkuva varastossa olevien timanttisormusten alennusmyynti. On tulossa Black Fridayta ja paikallista joulunavausta, joten ajattelin hieman tarjota jotain sopivaa kumpaankin.

Sormusten kuvaaminen on erittäin vaativaa. Kivet ja kiiltävä metalli heijastaa valoa uskomattomalla tavalla. Samoin heijastuu ympäristöstä värejä. Halusin saada kampanjan nopeasti pystyyn, joten en ottanut tähän hätään hovikuvaajaani (PauliinaP Photography) suunnittelemaan sormusstudiota ja kuvien ottamista. Aika oli rajallinen myös yksittäisten kuvien ottamiseen itse, päädyin seuraavanlaiseen ratkaisuun.

Olen sitä mieltä, että tuotteen ostaminen netistä on hankalaa, pelkkä hyvä tuotekuva ei myy. Aion siis antaa tähän henkilökohtaisen lisän, ihan kuin tekisit kauppaa myymälässämme ja sovittaisit sormusta sormeen. Kohinoorilla on jo appsi, jossa saat sovitettua heidän malliston tuotetta sormeesi. En osaa tehdä appseja, mutta jos pystyn vähänkin auttamaan sovituksessa, vaikkakin vain omassa sormessani, niin teen sen mielelläni, palvellakseni kuin liikkeessämme teen.

Kuvissa on numeroituna sormukset. Jos kiinnostut jostain ja haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostia (liike@kelloliikekankare.fi) ja kerro mikä sormus on kyseessä. Kerro siis ensin kuvan numero, sitten ko sormuksen numero. Vastaan niin pian kuin mahdollista lähettämällä lähempää otetun kuvan. Kuva otetaan sormus sormessa, joten näet miltä se näyttää käytännössä. Verkkokaupan puolelta löytyy samat kuvat ja kyseisen sormuksen pääset ostamaan kätevästi sieltä.

Kaikki sormukset siis nyt -20%. Alkaen tästä päivästä ja jatkuen 22.12. asti (jos nyt kaikki ei mene sitä ennen kaupaksi 😉 ) Kampanjasivulle pääset tästä.

Muista mainita kassalla alennuskoodi ”diamond17”, jotta saat alennuksen.

Kuvaa klikkaamalla näet sormukset paremmin, kuvan alla olevaa tekstiä klikkaamalla pääset ko sormusten verkkokaupan sivulle.