Tyylikkäät korut jokaiseen hetkeen

Löydät valikoimastamme tyylikkäät korut niin arkeen kuin juhlaankin. Ihmiset, varsinkin naiset rakastavat käyttää asusteita pukeutuessaan. Korut ovat kestävä ja laadukas valinta, koska ne eivät ole kertakäyttöisiä. Korut voivat kestää jopa sukupolvelta toiselle.

Haluat sitten minkä tyylisen korun tahansa, löydät meiltä varmasti hyviä vaihtoehtoja. Vaikka palautus onkin veloituksetonta, jos et ole ihan täysin varma tyylistäsi tai siitä mitä haet, kysy. Voimme yrittää keksiä yhdessä ratkaisun ongelmaasi. Samoin lahjaa ostaessasi, ammattilaisen mielipide usein auttaa.

Koruja voi ostaa myös lahjaksi, kun jokaisen korun kohdalla on kerrottu korun mitat. Se helpottaa ostoksen suunnittelua. Halutessasi voit pyytää myös lisätietoja jostain tietystä korusta. Vastaamme nopeasti takaisin kuvan kera. Kuva voidaan ottaa koru puettuna myyjälle, jotta saat mahdollisimman realistisen kuvan koosta ja muodosta.

Miksi ostaa koru meiltä

Meiltä saat henkilökohtaista palvelua myös verkkokaupan kautta. Kysy rohkeasti, jos sinua askarruttaa jokin asia kuten kaiverruksen saanti tai korun oikea koko. Joihinkin koruihin voi kaivertaa ja kaiverrus kuuluu aina korun hintaan. Kaiverretulla tuotteella ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Sormusta tai rannekorua tilatessasi mittaa vanhasta korusta mitta tai jos ei ole mitään korua, mittaa tiukka ympärysmitta ja kysy meiltä mikä on hyvä koko. Voit lähettää myös sähköpostitse kysymyksesi.

Korumme ovat kotimaisten valmistajien tai tavarantoimittajien tuotteita. Niillä on aina takuu, jos vika on selkeästi valmistusvirheestä johtuva. Taas kerran, ota rohkeasti yhteyttä, jos jotain ongelmia ilmenee.

Toimitamme varastossa olevat tuotteet pääosin samana arkipäivänä. Jos toimitus viivästyy, otamme heti yhteyttä ja pyritään saamaan kaikkia miellyttävä ratkaisu aikaan.

Go to Top