Toimitusehdot

Etusivu » Toimitusehdot
Toimitusehdot2018-08-14T07:47:59+00:00

Toimitusaika

Toimitamme tilauksesi mahdollisimman pikaisesti, pääsääntöisesti samana päivänä. Jos tuote on päässyt loppumaan varastosta, tilaamme uuden tuotteen heti ja ilmoitamme toimitusajan sähköpostitse. Tuote toimitetaan tällöin parhaimmillaan viikossa. Jos tilauksen toimittamisen kanssa on meistä riippumattomia ongelmia, otamme heti yhteyttä.

MANIA Jewels -koruissa toimitusaika on kesäaikaan viikon kuluessa tilauksesta. Muulloin toimitusaika on 2-3 vuorokautta. Jos halutaan tilata koru valikoiman ulkopuolelta (esimerkiksi eri värisin kivin/helmin), se onnistuu, mutta toimitusaika on yleensä noin 3 viikkoa. Halutessasi tilaustuotteen, soita meille.

Maksutavat

  • Meiltä voit ostaa turvallisesti, Checkout.fi kautta sinulla on kaikki yleisimmät maksutavat käytettävissäsi, turvallisuudesta tinkimättä. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, Visa- tai Mastercard-luottokortilla, laskulla/osamaksulla sekä käytössäsi on myös Pivo-, MobilePay- ja MasterPass-mobiilimaksutavat.
  • Ennakkolasku, toimitamme tilauksen heti, kun maksu on kirjautunut tilillemme. Ennakkolasku löytyy myös Checkout-maksutavan takaa.
  • PayPalilla voit maksaa luottokorteilla tai PayPal-saldollasi. PayPalilla maksaminen edellyttää PayPal-tiliä. Paypal.fi.
  • Jos noudat tilauksen liikkeestä (Pyhäjärventie 1, 27800 SÄKYLÄ), voit valita maksutavaksi Maksu noudettaessa. Jos tämä valitaan muun toimitustavan yhteydessä, tilausta ei toimiteta ennen kuin maksu on saatu.

 

Toimitustavat

  • Nouto valitsemastasi Postin toimipisteestä (saat vaihtoehdoksi 5 sinun osoitettasi lähinnä olevaa Postia). Tilaus on pääsääntöisesti noudettavissa lähetystä seuraavana päivänä klo 16 jälkeen. Saat siitä tekstiviesti-ilmoituksen. Joissain tapauksissa, paketin ollessa alle 3 cm, toimitamme paketin suoraan tilaustietoihin ilmoittamasi osoitteen postilaatikkoon. Paketti ei ole silti kirje, vaan seurattavissa seurantakoodilla.
  • Postin pakettiautomaatista (SmartPost). Tilaus on pääsääntöisesti noudettavissa lähetystä seuraavana päivänä klo 16 jälkeen. Saat tekstiviestillä ilmoituksen tilauksen ollessa noudettavissa ilmoittamastasi SmartPostin toimipisteestä.
  • Matkahuolto Lähipaketti, paketti toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen. Paketti on noudettavissa 2-3 vuorokauden kuluttua. Saat seurantakoodin tilauksen lähdettyä sekä tekstiviesti-ilmoituksen paketin ollessa noudettavissa.
  • DB Schenker Noutopistepaketti. Paketti toimitetaan valitsemaasi noutopisteeseen ja saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä.
  • Tilaukseen voit myös valita noudon liikkeestä, osoitteesta Pyhäjärventie 1, 27800 Säkylä.

Ilmoitamme aina paketin lähtiessä seurantakoodin, jolla voit seurata tilausta. Saat myös tekstiviestin paketin ollessa noudettavissa. Huomaathan, että Posti säilyttää pakettia vain 7 vuorokautta.

Palautukset

Tuotteilla on 30 vuorokauden palautusoikeus. Ennen palautusta on aina otettava ensin yhteys myyjään joko sähköpostitse liike@kelloliikekankare.fi tai puhelimitse 02-867 0076. Tuotteen täytyy olla käyttämätön ja virheetön. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Jos haluat vaihtaa tuotetta, esimerkiksi sormuksen kokoa, toivomme sinun olevan mahdollisimman pian yhteydessä meihin, jotta saat oikean tuotteen nopeasti takaisin.

Jos tuotteessa on valmistusvika, me vaihdamme tuotteen uuteen. Toimitamme uuden tuotteen tarkistettuamme vian.

Rannekelloilla on pääsääntöisesti 2 vuoden takuu. Takuutodistus toimitetaan tilauksen mukana kellon laatikossa. Otamme vastaan kaikki takuutapaukset ja toimitamme ne korjattaviksi maahantuojan huoltoihin.