Miesten rannekellot kaikkiin tilanteisiin

Meiltä hyvä perusvalikoima miesten rannekelloja jokaiseen käyttötarkoitukseen. Löytyy perushintaluokan Leijona-kelloja sekä parempaa sveitsiläistä Candinoa. Casio on hyvä urheilukello, sitä käyttävät myös varusmiehet. Rannekelloja kannattaakin olla useampi, eri käyttötarkoituksiin. Ei kukaan käytä samoja vaatteitakaan juhlissa ja urheillessa. Miesten kellot edullisesti niin juhlaan kuin arkeen luotettavasti meiltä.

Rannekellot muodissa

Rannekellot ovat palanneet uudelleen muotiin. Tänä päivänä yhä useampi haluaa ranteeseensa ajannäyttäjän, koska kännykästä ajan katsominen ei ole nopeaa ja helppoa. Rannekellolla saa täydennettyä asukokonaisuuden, se onkin usein yksi asuste muiden joukossa.

Nopeat toimitukset

Toimitamme varastossa olevat miesten kellot jopa samana päivänä. Varastosta loppuneet pyritään toimittamaan viikon sisällä. Ilmoitamme muutoksista välittömästi. Jos olet kiinnostunut jostain sellaisesta kellosta, jota et löydä valikoimastamme, ota rohkeasti yhteyttä ja ratkaistaan ongelma henkilökohtaisesti palvellen. Saat kelloosi kaiverruksen samaan hintaan, jos kellossa on tilaa kaiverrukselle (kaiverretulla tuotteella ei ole palautusoikeutta. Lue toimitusehdot). Kellon pariston kunto tarkistetaan myös ennen kellon luovutusta tai lähettämistä. Kelloseppä on paikalla liikkeessä päivittäin, joten kellosi saa luotettavan tarkastuksen ennen lähetystä.

Kaikilla rannekelloilla on 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Asiantuntevat myyjämme varmistavat, että olet tyytyväinen kelloosi. Lyhennämme halutessasi metallirannekkeen sopivan pituiseksi. Ilmoita tilauksen yhteydessä ranteen tiukka mitta. Tällöin kellosi on heti valmis käyttöön sen saatuasi.

Go to Top