Lahja miehelle

Miehille on olemassa hyvä valikoima koruja. Miehet käyttävät koruja aiempaa enemmän, koska pukeutumista ajatellaan kokonaisuutena ja korut ovat osa pukeutumista.

Usein korut ovat lahja miehelle. Tällöin valitaan usein koru, johon saadaan kaiverrus. Kaiverrus kuuluu meillä aina hintaan, kun tuotteeseen on mahdollista kaivertaa. Kysy tilauksen yhteydessä onnistuuko.

Lumoava ja Kalevala Koru valmistaa kumpikin mallistoa myös miehille. Policella on miesten teräksisiä koruja, ne ovat edullisesti alennettuun hintaan. Kannattaa tarttua tarjoukseen!

Myymälässämme on paljon muitakin teräksisiä ja hopeisia miesten koruja. Tervetuloa tutustumaan. Tuotteita lisätään verkkokauppaan jatkuvasti.

Miksi ostaa meiltä

Toimitamme aina varastotuotteet nopeasti, jopa samana päivänä. Jos jostain syystä varasto on päässyt loppumaan, toimitamme tuotteen mahdollisimman nopeasti. Pidämme tilaajan ajan tasalla toimitusaikataulusta. Olemme luotettava myyjä, omaamme pitkän historian tällä alalla ja asiakaspalvelussa.

Tuotteet ovat suomalaisten valmistajien ja tavarantoimittajien koruja. Niillä on aina takuu, jos tuotteessa ilmenee valmistusviasta johtuva vika. Takuuaikaa ei ole määritelty, mutta yleensä vika ilmenee pian käyttöön oton jälkeen. Normaalia kulumaa takuu ei korvaa.