Lumoava

Lumoava on monen suomalaisen korusuunnittelijan tuotteista muodostuva brändi, joka sai alkunsa 3.10.2008 taiteilija Eelis Aleksin aloitteesta. Sarjasta löytyy niin kaulakoruja, sormuksia, korvakoruja naisille kuin solmioneuloja ja kalvosinnappeja miehille.

Tuotteista löytyy niin rouheaa, maanläheistä muotoilua kuin ajatonta, pelkistettyä tyyliä. Uusimpina suunnittelijoina on Päivi Keski-Pomppu ja Inni Pärnänen. He toivat mukanaan graafista, selkeää linjaa sekä toimivuutta, kuten yhteen nivoutuvuus sekä pinottavuus.

Katri Niskanen suunnittelee vaatteiden lisäksi koruja. Hänen tuotteitaan on ollut mallistoissa mukana. Rakastettu Love-sarja on yksi esimerkki hänen designistaan.

Lumoava on yksi meidän parhaista korusarjoista ja myymme ilolla sitä mistä asiakkaat pitävät. Valikoimassamme ei ehkä ole kaikkia Lumoavan tuotteita, mutta jos haluat jonkun tietyn, tilaamme sen sinulle vaikka samana päivänä. Kysy siis rohkeasti joko soittamalla/laittamalla viestin (myös Whatsapp esimerkiksi suoraan sivujen kautta) 02 867 0076, sähköpostilla tai yhteydenottosivun kautta.

Lue toimitusehdot, tee tilaus ja me teemme loput. Me haluamme tehdä sinut tyytyväiseksi kaikin puolin ostoskokemukseesi. Lue myös hyviä syitä ostaa meiltä.

Go to Top