Lumoava Polku risti oksidoitu

99,00 

Rosopintainen, pelkistetty risti ilman kehyksiä, oksidoitua hopeaa. Ristin korkeus on 30 mm. Ketjun pituus säädettävä  joko 42, 45 tai 50 cm. Kaiverrus kuuluu hintaan.

Tuotetunnus (SKU): 5009 96 Osastot: , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

”Suorin reitti nopein on, muttei kasvun tie
Risteävin poluin elämä sun sinne vie”

Korusarjan on suunnitellut Eelis Aleksi. Polku risti tuli myyntiin vuonna 2017 muutamana eri versiona. Se nousi nopeasti suosituksi ristiksi varsinkin rippipojille. Samaan sarjaan kuuluu myös solmioneula ja kalvosinnapit. Siinä onkin hyvä idea esimerkiksi kummeilta ja isovanhemmilta rippilahjaksi, kaikki samaa sarjaa. Ristin taakse on mahdollista kaivertaa. Kaiverretulla tuotteella ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Lumoava korut valmistetaan Suomessa. Lumoava syntyi vuonna 2008, kun muotoilija Eelis Aleksi (s. 1980) alkoi kehitellä ajatusta muotoilijavetoisesta korutuotemerkistä. Eelis Aleksin mukaan kaiken suunnittelun lähtökohtana on rohkeus ajatella ja nähdä asioita toisin kuin muut.
Lumoavan korut tehdään käsityönä Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa.
Järvi-Suomen sydämessä kierrätetty jalometalli saa uuden muodon ja elämän.

Suunnittelijoidemme uneksimat ja piirtämät mallit muuttuvat todeksi kultaseppien käsissä – ja näin syntyneen korun avulla sinä voit näyttää tunteesi, muistaa lähimmäistä tai yllättää itsesi! Lumoavan koru on kestävä ja eettinen valinta, ja sellaisen hankkimalla tuet kotimaista työtä.

Meiltä voit valita korun kaikkiin elämäsi hetkiin.
Korumme koskettavat, koristavat ja lumoavat.

Go to Top