Monipuolinen kellovalikoima lasten kelloja

Lasten kellot tytöille ja pojille. Tutustu täällä, meillä on monipuolinen kellovalikoima. Pääsääntöisesti tämän kategorian kellot ovat sopivia alle kouluikäisistä 9-10 ikävuoteen. Kooltaan isommat kellot sopivat vielä myös vanhemmille lapsille. Teini-ikäisille mieluisat kellot löytyy naisten tai miesten osastosta. Kellon tiedoista löytyy kellon koko ja muita lisätietoja. Jos et löydä sinua miellyttävää mallia, ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin yritetään löytää juuri sinulle sopiva ratkaisu. Soita 02 867 0076 tai laita sähköpostia liike@kelloliikekankare.fi

Kello kouluun menevälle

Useimmiten kello ostetaan koulunsa aloittavalle. Joskus jo 5-6-vuotiaalle, kun he alkavat opetella kellonajan tunnistamista. Valikoimassa on paljon erilaisia, jokaiselle lapselle sopivia kelloja. Lasten kelloja ostetaan paljon syntymäpäivälahjaksi esikoulun tai koulun alkamisen aikoihin.

Miksi ostaa lasten kello meiltä

Halutessasi kaiverramme kelloon saajan nimen ja päivämäärän, veloituksetta tietenkin. Ilmoita lisätieto-kentässä haluamasi teksti (kaiverretulla kellolla ei ole palautusoikeutta). Kellot pakataan alkuperäisiin koteloihin ja paketoimme lahjan valmiiksi lahjapakettiin. Paketissa on mukana täytetty takuulappu, kelloilla on kahden vuoden takuu. Tarkistamme rannekellon pariston kunnon ennen kellon luovuttamista tai lähettämistä ja vaihdamme tarvittaessa uuden. Suosittelemme lukemaan lisää hyviä syitä miksi ostaa kello meiltä. Monipuolinen kellovalikoima takaa sen, että löydät helposti sinua miellyttävän vaihtoehdon.

Go to Top