Tuotemerkit

Tutustu rakastettuihin kotimaisiin brändeihin kuten Lumoava. Kellomerkeistä suosituimpia ovat tuotemerkit Leijona, Festina ja Tommy Hilfiger. Leijona-kelloilla on valikoimassa esimerkiksi taskukelloja, jotka ovat suosittuja lahjoja vuosipäivälahjaksi miehelle. Tai valmistujaislahjaksi nuorelle. Ne voidaan yksilöidä kaiverruksella.

Kauniita ja erilaisia helmikoruja valmistava Gaura Pearls on uudempi koruvalmistaja Suomessa. Jos haluat kauniit korut esimerkiksi hääpuvun kanssa käytettäväksi, tutustu näihin helmikoruihin.

Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi suunniteltu kaunis SiniSielu-koru kuuluu Taigakorun valikoimaan. Korua valmistetaan edelleen, ilmaan Suomi 100v -kaiverrusta. Valikoimassamme on vielä korut, joista juhlavuoden kaiverrus löytyy, tilaa nopeasti.

Tuotemerkit Leatherman ja Ledlenser  ovat kansainvälisesti tunnettuja työkalujen ja valaisimien valmistajia. Niillä on pitkä ja kattava takuu, joten ne sopivat hyvin lahjaksi ihmisille, jotka tarvitsevat laatua ja kestävyyttä.

Hyviä syitä ostaa meiltä

Tuotteillamme on aina 30 vuorokauden palautusoikeus. Niihin tuotteisiin, joihin kaiverrus onnistuu, kaiverrus kuuluu hintaan. Toimitamme varastossa olevat tuotteet nopeasti, jopa samana päivänä. Lue lisää hyvistä syistä tehdä ostoksia kauttamme täältä. Tutustu myös toimitusehtoihimme.

Go to Top