Lahja kaiverruksella – henkilökohtainen lahja

Ristiäislahja, valmistujaislahja, häälahja, syntymäpäivälahja – Lahjojen antamisen kohteita on paljon. Tässä ei tullut vielä ilmi läheskään kaikki kohteet. Mutta jokaiselle lahjan saajalle löytyy aina jokin lahja. Ja usein niihin voi kaivertaa yksilöllisen kaiverruksen.

Miehille ostetaan koru tai kello lahjaksi, mutta myös korttilompakot tai Leatherman ja muut työkalut ovat suosittuja. Kurkista myös lahjatavarat, siellä on hyviä vinkkejä lahjaksi varsinkin miehille.

Lahjoihin on mahdollista saada kaiverrus. Kaiverrus kuuluu aina tuotteen hintaan, jollei erikseen mainita. Kaiverretulla tuotteella ei ole palautusoikeutta. Ilmoita tiedot tilauksen yhteydessä. Me kaiverramme, jos se on mahdollista. Anna lahja kaiverruksella. Toimitamme tuotteen kaiverrettuna nopeasti.

Kastelahjoihin mahtuu normaalisti ainakin nimi ja syntymäpäivä. Voit antaa kaikki syntymätiedot halutessasi, me katsomme mahtuuko ne ja voimme vielä käydä neuvottelun ennen kaiverrusta.

Lue hyviä syitä miksi ostaa meiltä.

Myymälässämme on hyvä valikoima pöytähopeita, maljakoita ja kynttilänjalkoja. Tervetuloa tutustumaan. Tai kysy yhteydenottosivun kautta, jos joku kiinnostaa mitä et löydä verkkokaupasta. Meillä on kattava valikoima kaiken näköisiä lahjatavaroita.

Go to Top