Kastelahjat – perinteinen kummilusikka vai muodikas ensihammasrasia

Kastelahjat ovat aina suosiossa. Vauvalle halutaan antaa muisto nimenannon tai kasteen kunniaksi. Ne eivät koskaan mene pois muodista. Anna siis lapselle lahja, joka säilyy tallessa koko elämän.

Kummilusikka on ollut vuosien ajan perinteinen lahja, jonka joko vanhemmat ovat toivoneet lapselle tai kummi on halunnut hankkia. Sen rinnalle on tullut viime vuosina paljon erilaisia vaihtoehtoja.

Ensihammasrasia ja rasia hiuskiehkuralle ovat pidettyjä, samoin erilaiset säästölippaat ja valokuvakehykset. Valokuvakehyksiä on sekä syntymätiedoilla täydennettäviä tai peruskehyksiä, joihin usein saadaan kaiverrettua nimi ja syntymäpäivä.

Uuden ajan kastelahjoja ovat myös kastevedelle tarkoitetut pullot ja erilaiset soittorasiat. Paljon on lahjoja, joita ei verkkokaupasta löydy. Mutta aina voi kysyä meiltä löytyykö valikoimasta. Ja jos ei löydy, tilaamme mielellämme nopealla aikataululla.

Useimpiin kastelahjoihin saa kaiverruksen ja se kuuluu hintaan. Tilausta tehdessäsi ilmoita tiedot lisätiedoissa. Huomaa, että kaiverrettua tuotetta ei voi palauttaa tai vaihtaa toiseen. Tutustu toimitusehtoihin tästä. Suosittelemme lukemaan myös miksi meiltä kannattaa ostaa. Pääset lukemaan sen tästä

Go to Top