Northern Viking Jewelry® -korubrändi on saanut rakkaudesta viikinkikulttuuriin ja Skandinavian historiaan.

Korut olivat osa viikinkikulttuuria ja käsityöläisiä kuten hopeaseppiä ja nahkureita pidettiin korkeassa arvossa. Koruilla on viestitty varallisuutta, rohkeutta sekä kunnioitettu ja elävöitetty mytologista perinnetietoa ja -hahmoja. Naisten lisäksi miehet käyttivät koruja ja riipukset heilahtelivat niin merien tyrskyissä seikkailevien sotureiden kuin kotikylään jääneiden heimolaisten rinnuksilla.

Nyt myös sinulla on mahdollisuus olla osa myyttistä historiaa, modernilla otteella!

Thorin vasarat, Valknut, Vegvisir sekä partakorut löytyvät valikoimastamme. Valittavanasi on koruja, joista huokuu voimaeläinten, kuten karhun ja suden väkeä! Tämän lisäksi valikoimistamme löytyy Thorin vasaran kotoinen vastine, voimakkaampaakin voimakkaampi Ukon vasara. Tutustu nyt koruvalikoimaamme.

Hyviä syitä ostaa meiltä

Tuotteillamme on aina 30 vuorokauden palautusoikeus. Niihin tuotteisiin, joihin kaiverrus onnistuu, kaiverrus kuuluu hintaan. Toimitamme varastossa olevat tuotteet nopeasti, jopa samana päivänä. Lue lisää hyvistä syistä tehdä ostoksia kauttamme täältä. Tutustu myös toimitusehtoihimme.

Northern Viking Jewelry tuotteet löytyvät Eurasta Helmikulmasta, jonka kanssa Kelloliike Kankareella on yhteinen verkkokauppa.

Go to Top