Lahjatavaroita, kelloja ja koruja Verkkokauppa joka palvelee.

Tämä verkkokauppa toimii Kelloliike Kankareen sekä Helmikulman yhteisenä verkkokauppana.

Helmikulman tuotteita ollaan parhaillaan lisäämässä valikoimaan. Voit halutessasi pyytää tuotetta nähtäväksi jommassa kummassa paikassa. Varmista etukäteen vaikka viestillä kummassa paikassa haluamasi tuote on. Pääosin tuotteita löytyy kummastakin.

Tervetuloa tutustumaan kauppaamme. Eri tuoteryhmissä pääset tutustumaan valikoimaan. Uutuustuotteita lisätään lähes viikoittain. Toimitamme varastotuotteet jopa samana päivänä. Jos tuote on loppunut juuri tilaushetkellä varastosta, ilmoitamme tilauksen tehtyäsi toimitusajan. Yleisimmin nekin tilaukset toimitetaan viikossa. Et joudu siis odottamaan kauaa. Jos jokin tuote on loppu myös tavarantoimittajalta, otamme heti yhteyttä sinuun ja keskustelemme tehtävistä toimenpiteistä ja toimituksen kestosta.

Haluamme aina palvella hyvin ja henkilökohtaisesti. Niin myymälässämme, kuin verkkokaupassa. Tulet huomaamaan sen toimituksen edetessä. Ja voit aina ottaa meihin yhteyttä kysyäksesi lisätietoja tilauksesta, tai ihan mistä vaan mieltäsi askarruttavista asioista. Käy lukemassa lisää siitä, miksi ostaa juuri meiltä, sivulle pääset tästä.

Koruja verkkokauppa on pullollaan, korut ovatkin eniten myyty lahja naisille. Tuotevalikoimastamme haluamme nostaa esille rakastetun suomalaisen brändin Lumoava. Kellomerkeistämme Leijona, Aarni, Havu ja Festina ovat suomalaiseen makuun sopivia. Myös muita kelloja tarjolla, tutustu niihin Kellot-tuoteosastolla.

Lahjatavaroista haluamme nostaa esille laadukkaat työkalut ja valaisimet. Leatherman 25 vuoden takuulla ja Ledlenser 7 vuoden takuulla ovat todella suosittuja lahjatuotteita miehille. Kummaltakin merkiltä löytyy myös naisten käsilaukkuihin sopivia tuotteita.

Kastelahjat ovat tämän hetken yksi myydyimmistä lahjatavaroista. Valikoimasta löytyy niin kummikehykset, kummilusikat kuin esimerkiksi säästölippaat tai ensihammasrasiat. Suurimpaan osaan tuotteista saa kaiverruksen. Kaiverrus kuuluu hintaan, mutta kaiverretulla tuotteella ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Tutustu toimitusehtoihimme, jotta tiedät kaiken muunkin oleellisen tilausten toimittamiseen liittyvissä asioissa.

Jos olet lähempänä jomman kumman liikkeemme sijaintia, olet tervetullut tutustumaan myös muuhun valikoimaamme. Kaikkea emme valitettavasti ehdi saada kotisivuillemme esille nopeasti. Voit myös pyytää nähtäväksi tuotetta toiseen liikkeeseen, minkä valikoimassa tuotetta ei sillä hetkellä ole.

Meiltä saat kellosepän palvelut paikan päältä, kellot voi lähettää korjattavaksi myös postin välityksellä. Suurempia kelloja noudamme noin 70 kilometrin säteellä Säkylästä. Voit soittaa meille 02 867 0076, ottaa yhteyttä yhteydenottosivun kautta tai lähettää sähköpostia. Kelloseppä on tavattavissa kahtena päivänä viikossa myös Eurassa Helmikulman tiloissa. Helmikulmaan voit ottaa yhteyttä soittamalla 02 865 3368, sivujen www.helmikulma.fi kautta tai sähköpostilla.

Liikkeissämme on kelloseppä sekä asiantunteva henkilökunta. Vastaamme kaikki nopeasti ja henkilökohtaisesti kaikkiin kysymyksiisi ja teemme kaikkemme, että asiat saadaan kuntoon nopeasti. Ota siis rohkeasti yhteyttä, asiassa kuin asiassa.