Havu on oululainen, kahden veljeksen perustama perheyritys, joka halusi tuoda Suomen markkinoille tyylikkäimmät puiset rannekellot, joita he käyttävät mielellään itsekin. Tänä päivänä he saavat olla ylpeitä siitä, että onnistuivat missiossaan ja nyt myös Sinä pääset käyttämään upeita, puisia Havu-rannekelloja.

Laadukkaita tuotteita

Kellot valmistetaan heidän yhteistyökumppanillaan Kiinassa, ovat valikoineet kumppanikseen yrityksen, joka valmistaa kellot laadukkaasti ja pitkän linjan ammattitaidolla. Havulla tehdään jatkuvaa yhteistyötä kehittääkseen tuotteistaan entistä parempia. Oulussa on myös tarkka laadunvalvonta toimistolla, josta lähetetään kellot päivittäin.

Yksilöllisiä puusta valmistettuja tuotteita

Yritykselle on tärkeää hoitaa asiat selkeästi ja läpinäkyvästi, se on niin Sinun kuin meidänkin etu. Kelloissa käytetään erilaisia puulajeja ympäri maailmaa. Kun kellon raaka-aineena käytetään puuta, luonto huolehtii siitä, että jokainen kellomme on yksilö, ja se tekee puisesta rannekellosta ainutlaatuisen. Yksikään myymämme kello ei ole täysin identtinen kuvassa näkyvän tuotteen tai muiden kellojen kanssa. Kellomme on käsitelty puuöljyllä, jotta ne kestävät paremmin aikaa sekä sääolosuhteita. Puu materiaalina takaa, että kello ei hiosta kesällä, eikä tunnu kylmältä talvella. Puu onkin käyttöominaisuuksiltaan vertaansa vailla.

Suomalainen brändi

HAVU on suomalainen brändi ja on täysin suomalaisen perheyrityksen omistama. HAVU on tuotu markkinoille, jotta tyyli, asenne ja käyttömukavuus löytyisivät samasta kellosta. HAVU THE WOODEN WATCH on Havu Watches Oy:n omistama rekisteröity tavaramerkki. Havu Watches Oy omistaa www.havuwatches.com -verkkokaupan ja kaiken sivustolla olevan sisällön.   Havu on mutkaton, nuorekas ja laadukas.

Go to Top