• Victorinox taskutyökalu Pikku-Jussi
  Jussi-paidoista tuttu kuvio Victorinox-taskutyökalussa. Avaimenperäksi sopivassa työkalussa on 15 erilaista työkalua. Työkalun pituus on suljettuna 82 mm.
 • Loppuunmyyty

  Leatherman Micra

  39,50 44,50 
  Leatherman Micra yllättää monipuolisuudellaan. Pienestä koostaan huolimatta monitoimityökaluun kätkeytyy  jopa 10 laadukasta työkalua. Työkalun takuu on 25 vuotta.
 • Loppuunmyyty
  Täysikokoisten monitoimityökalujen sarjaan kuuluva Leatherman pitää sisällään 17 työkalua! Leatherman Rebar sopii huolto-, säätö- ja virityspulmien ratkojaksi sekä kotiin että työpaikalle.
 • Leatherman Rev

  54,90 
  Leatherman Rev on perusvarma työkalu, joka kulkee mukavasti mukana. Revissa on 13 tarpeellista työkalua, joissa riittää ominaisuuksia eri käyttötarkoituksiin. Toimitus ei sisällä koteloa, osta se erikseen alta. Takuu työkalulle on 25 vuotta.
 • Sidekick sisältää 14 työkalua kompaktissa taitetussa paketissa. Painoa sillä on alle 200 grammaa. Sidekick sisältää mm. näppärät jousiavusteiset pihdit. Takuu työkalulle on 25 vuotta.
 • Loppuunmyyty
  Squirtin PS4-mallista löytyy yhdeksän työkalua, joiden joukossa on sekä pihdit että sakset. Aktiivisen seikkailijan tai harrastajan perusvaruste. Pienestä koostaan huolimatta ominaisuuksiltaan pikkujätti! Sopii niin konttoriin, kaupunkiin kuin retkellekin. Näppärä myös lahjana. Takuu työkalulle on 25 vuotta.
 • Leatherman Super Tool tarkoittaa 19 työkalua yhdessä monitoimityökalussa valmiina kovimpiin haasteisiin! Super Toolissa on Leatherman-malliston jykevimmät pihdit. Super Tool on myös erinomainen lahjaidea. Takuu työkalulle on 25 vuotta.
 • Leatherman Tread LT kapea monitoimityökalu
  Näppärä monitoimityökalu. Tämä kapeampi versio istuu myös naisen ranteeseen hyvin. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu, kaiken kaikkiaan 29 erilaista työkalua. Linkkejä voi järjestää haluamallaan tavalla. Mitta voidaan muuttaa poistamalla tai lisäämällä linkkejä. Takuu 25 vuotta.
 • Loppuunmyyty
  Monitoimityökalu ranteeseen
  Erittäin näppärä monitoimityökalu miehelle lahjaksi. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu ranneke, jossa kulkee kaiken kaikkiaan 29 erilaista työkalua mukana. Käyttäjä voi järjestää linkkejä haluamallaan tavalla. Rannekkeen sopivuutta voidaan muokata vapaasti poistamalla tai lisäämällä linkkejä. Takuu 25 vuotta.
 • Wave+

  Leatherman Wave+

  149,00 
  Leatherman-malli, jonka kaikki tuntevat, uudistettu malli Wave+.  Vahvat pihdit, helposti avautuvat ulkoterät, joita täydentävät lukuisat työkalun sisäpuolelta avautuvat työkalut. Kiinteä adapteri, johon saatavalla vaihtokärkisarjalla käyttömahdollisuudet laajenevat entisestään. Tuotteella 25 vuoden takuu.
 • Loppuunmyyty
  Hyödyllinen seuralainen seikkailuihin, kulkee mukana niin repussa kuin taskussakin. Kätevästi aukeavat ulkoterät. Jousiavusteiset pihdit ja 13 muuta työkalua. Ei sisällä vyökoteloa, osta se erikseen alta. Tuotteen takuu 25 vuotta.
 • Avaimenperävalaisin
  Pieni ja tehokas Led Lenserin avaimenperävalaisin kansainvälisellä SOS hälytyssignaalilla, paloaikaa on 1,5 h ja kantama 10 m. Valoteho 60 lumenea (enemmän mitä monessa vastaavassa). Valaisin on usb-ladattava, ei siis paristonvaihtoja. Koko 50 x 22 x 10 mm.
 • korttilompakko
  Musta nahkainen rfid-suojattu korttilompakko ladattavalla valaisimella. Valaisimen teho jopa 150 lumenia. Lataa langattomasti tai johdolla.
 • korttilompakko valolla
  Ruskea nahkainen rfid-suojattu korttilompakko ladattavalla valaisimella. Valaisimen teho jopa 150 lumenia. Lataa langattomasti tai johdolla.
 • Ledlenser P3 on pienikokoinen paristokäyttöinen käsivalaisin, jossa on Ledlenserin laadukas Advance Focus System -valokeilan säätö.  Mukana toimitetaan myös avainrengas, taskuklipsi, sekä näppärä kotelo valaisimelle. Pituus 93 mm, valoteho 25 lm (kantama 60m)
 • Loppuunmyyty
  Paikanvaraus

  Led Lenser P6

  49,90 
  Tehokas valaisin työhön ja vapaa-aikaan, 200 lumenin valoteho pitää pimeyden loitolla. Valaisimeen menee 2 kpl AA paristoja. Pituus on 16,3 cm ja paino 115 g. Valaisimella on 5 vuoden takuu.
 • Paikanvaraus

  Led lenser T2

  49,00 
  Tehokas, yksinkertainen ja äärimmäisen helppokäyttöinen Ledlenser T2, soveltuu hyvin kodin yleisvalaisimeksi. Tämä tehokas uutuus sopii kaikkeen työhön ja vapaa-aikaan. Valoteholtaan 240 lumenen valaisimen roiskevesisuojaus on IPX4. Valaisimeen menee 3 kpl AAA paristoja. Pituus on 11,5 cm ja paino 98 g. 5 vuoden takuu.
 • Loppuunmyyty
  Paikanvaraus

  Ledlenser TT

  56,00 
  Led Lenser TT korvaa suositun jokapaikanhöylän Hokus Focuksen. Tämä tehokas ja helppokäyttöinen valaisin sopii hyvin työkäyttöön. 280 lumenen "Power" -valoteho valaisee tehokkaasti vaikeatkin kohteet ja 25 lumenen "Low power" -valoteho soveltuu hyvin lähellä tapahtuvaan tarkkaan työskentelyyn. Valaisimeen menee 3 kpl AAA paristoja. Pituus on 11,6 cm ja paino 132 g. 5 vuoden takuu.
 • Ladattava uutuusvalaisin. Sisältää yhteensä neljä eri valaisinosaa, jotka mukautuvat nopeasti kaikkiin käyttäjän tarpeisiin. Valaisimen perässä oleva magneetti pitää valaisimen jämerästi paikoillaan metallipinnoilla. Lue tarkemmat tiedot alhaalta.
 • Condor Junior on pienen puukonkäyttäjän ensimmäinen puukko. Turvallinen, pyöristetty kärki suojaa pikku vuolijaa pistohaavoilta ja kärkiviilloilta. Terän pituus on 8 cm ja koko pituus 18 cm. 3 vuoden takuu.
 • Loppuunmyyty
  Hirvimiesten unelmalahja. Puukkoon on lisätty pronssinen hela, johon on ikuistettu Suomen metsien kuningas, hirvi. Terän pituus on 8,5 cm ja koko pituus 20 cm.Toimitetaan puisessa lahjalaatikossa. 3 vuoden takuu.
 • Ilvespuukko pidemmällä terällä, puulaatikossa
  Perinteinen pidempiteräinen Ilvespuukko. Tässä Ilvespuukossa on 13 cm pitkä terä - terässä on myös perinteinen veriura. Nahkatuppi on varustettu kiristettävällä kantimella. Terän pituus on 13 cm ja koko pituus 24 cm. 3 vuoden takuu.
 • Jo
  Erittäin taipuisa kalafiletti 15 cm terällä. Sopiva noin yhden kilon painoiselle kalalle. Tyylikäs koivuinen kahva sekä ruskea nahkatuppi. Oiva lahja kalan ystävälle.
 • Sahafiletti
  Martef pinnotteinen sahafiletti 15 cm terällä. Sahafiletin terän hamarapuolella on hammastus, jota voit käyttää pään ja selkäruodon katkaisuun sekä evien irrottamiseen. Puukossa nahkatuppi. Valmistus lopetettu.
 • Loppuunmyyty
  Pioneeripuukko
  Täysmusta kumikahvainen pioneeripuukko. Terän pituus on 11 cm ja koko pituus 23 cm. Musta nahkatuppi.
 • Kunnon vuolupuukko, joka vuodesta toiseen keikkuu myyntitilastojen kärkipäässä. Hiiliterästerä sopii mainiosti vuolukäyttöön ja se on tarvittaessa helppo teroittaa alkuperäiseen terävyyteensä. Terän pituus on 10 cm ja koko pituus 22 cm. 3 vuoden takuu.
 • Kunnianosoitus suomalaiselle puukolle ja Marttiinin puukkotehtaan perustajalle. Janne Marttiinin kotikylän nimeä kantava puukko on vuolupuukkojen aatelia. Sen terä on taottua hiiliterästä ja kahvassa vuorottelevat lämpökäsitelty koivu ja visakoivu. Tuppi on aitoa nahkaa. Terän pituus on 11 cm ja koko pituus 23 cm. 3 vuoden takuu.
 • Syyslehti Harmaa
  Pailakkapuukon kahva on suomalaista visakoivua, jonka ulkonäkö on viimeistelty poronsarviluisella nupilla. Puukkoon yhdistetty perinteinen Ilvesterä veriurineen antaa puukolle erinomaiset käyttöominaisuudet. Puukon nimi Pailakka tarkoittaa kesyttämätöntä urosporoa. Terän pituus 11 cm ja koko puukon pituus 23 cm.
 • Loppuunmyyty
  Suomalaista designia ja karua luontoa kauneimmillaan! Kotkapuukko oli Marttiinin erikoispuukkosarjan ensimmäinen tuote ja on edelleen suosituimpia mallejamme. Kokonaisuus toimitetaan kauniissa puisessa lahjalaatikkossa. Terän pituus on 11 cm ja koko pituus 22 cm. 3 vuoden takuu.

Go to Top