Lumoava Hali riipus

69,00 

Varastossa

Suloinen, pieni Hali riipus, joka on lapsen kaulaan sopivan pituinen. Riipuksen materiaali on rodinoitua hopeaa (925) ja sen koko on 10×12 mm. Korua on saatavilla kahdella eri pituudella.

Tuotetunnus (SKU): 5666 30 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Suloinen Hali-riipus sopii kastelahjaksi, tai vaikka syntymäpäivälahjaksi. Ketju on pituudeltaan hyvä kouluikään asti. Hali on Lumoavan rakastetuimpia sarjoja. Hali on yksinkertaisen pelkistetty, silti siinä on persoonallisuutta. Lumoava korut valmistetaan Suomessa. Hali-sarjan on suunnitellut Heikki Hartikainen. Heikki Hartikainen (s.1961) on korumuotoilija, jolle käytettävyyden lisäksi puhdaslinjaisuus ja ajaton muotokieli ovat tuotesuunnittelun tärkeimpiä elementtejä. Lumoavassa luodaan Heikin mukaan tulevaisuuden klassikoita suurella tunteella.
Lämpöä, voimaa, tunteiden paloa
Rakkautta, rauhaa, sydämiin valoa
Muista tärkein,
anna lämmin hali
Lumoavan korut tehdään käsityönä Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa.
Järvi-Suomen sydämessä kierrätetty jalometalli saa uuden muodon ja elämän.

Suunnittelijoidemme uneksimat ja piirtämät mallit muuttuvat todeksi kultaseppien käsissä – ja näin syntyneen korun avulla sinä voit näyttää tunteesi, muistaa lähimmäistä tai yllättää itsesi! Lumoavan koru on kestävä ja eettinen valinta, ja sellaisen hankkimalla tuet kotimaista työtä.

Meiltä voit valita korun kaikkiin elämäsi hetkiin.
Korumme koskettavat, koristavat ja lumoavat.

Lisätiedot

Valitse pituus

36/40, 45/50

Go to Top