C-Secure lompakko

59,00 

Varastossa

Etälukusuojattu lompakko useassa värissä. Koteloon mahtuu 4-6 korttia, seteleille oma paikka. Ulkopuolella kolo korteille tai kolikoille, riiipuen varastotilanteesta. Jos toivot nimenomaan tiettyä ominaisuutta, kirjoita siitä kassalla kommenttikentässä.

Kuvaus

Rfid-suojattu lompakko

Tyylikkään väriset korttilompakot suojaamaan sinua korttiskannauksilta. Korttien skannaaminen ja kopiointi yleistyvät maailmalla, ja myös Suomessa, kovaa vauhtia. C-Secure -lompakko estää rikollisten pääsyn muovikorttiesi tietoihin.

Värivaihtoehtoja ovat musta, punainen, buffalo ja konjakki. Korttikotelo on valmistettu aidosta nahasta ja kotelon sisällä oleva metallinen korttikotelo suojaa korttisi lähimaksun skannaukselta.

Turvalompakon mekanismi on todella nerokas. Kortit nousevat metallisesta turvaosasta hallitusti ylös painikkeen avulla. Turvaosaan mahtuu viisi tai kuusi muovikorttia. Lisäksi lompakossa on seteleille oma paikkansa ja tilaa lisäkorteille. Kotelon ulkopuolella on myös kolikkotasku nepparilla. Sinne sujahtaa helposti vaikka myös avain tai muuta tärkeää.

Lisätiedot

Valitse väri

Konjakki, Musta, Buffalo, Punainen

Go to Top