Tapio Wirkkala kynttilänjalka teräs

97,00 128,00 

Tapio Wirkkalan tyylikäs kynttilänjalka kolmessa eri koossa. Valitse oikea korkeus valikosta. Alaosan halkaisija 8 cm, yläosan 13 cm. Kynttilä kuuluu pakettiin. Ilmainen kaiverrus.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Teräksinen Tapio Wirkkala kynttilänjalka

Vuosien saatossa monet ansioituneet muotoilijat ovat suunnitelleet Kultakeskukselle omia mallistojaan. Yksi näistä on suomalaisen muotoilun mestari, akateemikko Tapio Wirkkala (1915-1985).

Jalometallituotteiden muotoilu oli varsin perinteistä aina 1950-luvulle asti, jolloin Tapio Wirkkala aloitti Kultakeskuksen tuotannon uudistamisen. Modernista muotokielestään tunnettu Wirkkala oli erityisen ihastunut suuriin pintoihin, raskaisiin esineisiin ja yksinkertaisiin, puhtaisiin muotoihin. Esineiden pinnoissa Wirkkala käytti kiiltoa ja himmennystä näyttävien efektien aikaan saamiseksi.

Yli kolmekymmentä vuotta kestäneen intensiivisen luomiskautensa aikana Wirkkala suunnitteli Kultakeskukselle yli 600 esinettä, joista monet ovat jääneet elämään muotoilun klassikoina ja kuuluvat yhä Kultakeskuksen valikoimaan. Tapio Wirkkalan Kultakeskukselle suunnittelemista tuotteista tunnetuimpia ovat Tapio-, Marski- ja Caravelle-aterimet, Pyörre- ja Lehti-maljat sekä Trumpetti-kynttilänjalat.

Kynttilänjalat toimitetaan aina niille kuuluvassa tyylikkäässä lahjalaatikossa, jossa on Tapio Wirkkalan signeeraus. Kaiverrus kuuluu hintaan, ilmoita kaiverrustiedot kassalla kommenttikentässä

Lisätiedot

Paino 2 kg (kilogramma)
Valitse koko:

130mm, 180mm, 230mm

Go to Top