Isänpäivä, jokaisella joitain muistoja

Meillä kaikilla on jonkinlaisia muistoja tai ajatuksia liittyen Isänpäivään. Isä, Isi, Iskä, Pappa, Ukki, Vaari, Isoisä… Rakkailla Isillä on monia eri kutsumanimiä. Isiä on tietenkin kiva muistaa ja lahjoa aamukahvin lomassa. Kaikkein liikuttavimpia lahjoja ovat ne pienten lasten itse valmistamat työt ja kortit. Sitten vanhempana voi vähän hankkia jotain mieluisaa kaupastakin ja Äiditkin haluavat perheenisiään muistaa.

Alla oma top 5 lahjalistani, jota ajattelin vähän avata teille. Ensimmäiseksi valitsin Ukkomukin. Meillä tykätään kovin ulkoilusta ja lapsille kohokohtia syyslomalla olivatkin perheemme yhteiset metsäretket. Meillä oli kaakaota termarissa ja kuinka ihana olikaan istua kannon nokalla nauttimassa höyryävän lämpöisestä juomasta, kun taivaskin oli kaunis kuin pastellin sävyisillä vesiväreillä maalattu maisema. Itse siis pidän tätä varsinkin omalle miehelleni ehdottomasti sopivimpana lahjaideana juuri tuosta syystä.

Toiseksi I-Clip kortti- ja setelikotelo. Tyylikäs ruskea nahkakuori on ulkonäöltään selkeä ja fiksu, sopii taskuun näppärästi ja on erittäin käytännöllinen. Isille, Isoisille, iästä riippumatta.

Kolmantena listallani on juhlavan hieno Leijona taskukello. Kukapa ei haluaisi olla viimeistä myöden tyylikäs tärkeissä tapahtumissa. Kun päälle puetaan paras puku, on vain piste iin päällä kun taskuun voi sujauttaa kullatun kellon viimeistelemään koko asun.

Neljäntenä listallani ovat Suomi 1917 kalvosinnapit. Puvun kanssa kalvosinnapit kuuluvat asiaan ja tämä perinteitä kunnioittava malli sopisi monen ikäiselle miehelle.

Sitten viides vinkki listallani on Jallu Tuikku konjakinlämmitin. Hauska lahja, joka varmasti käytössäkin kätevä. Hänelle, jolla on jo lähes kaikkea!

Isänpäivälahjavinkkejä

Mun TOP 5 lahjaideat Isälle

  1. Ukkomuki
  2. I-Clip Soft Touch Brown
  3. Leijona taskukello
  4. Suomi 1917 kalvosinnapit
  5. Jallu Tuikku konjakinlämmitin

 

Kristiinan TOP 5 lahjaideat Isälle

  1. Elämän Roihu riipus
  2. Ukkomatti
  3. Festina rannekello
  4. Leatherman Tread
  5. Bright Time POP

Tässä meidän tärpit.

Lisää isänpäivälahjavinkkejä verkkokauppa pullollaan 🙂

 

Isänpäivälahjavinkkejä - www.kelloliikekankare.fi

Nauttikaa Isänpäivästä ja muistakaa helliä lähellä olevia Isiä ja muitakin rakkaitanne nyt ja joka päivä.

HelenaS