Kiitos nuorison (kyllä, meidän 17v!!) ja autoilun, päässäni soi Ti-Ti Nallen Joulu ja laulu ”Onkos kilttejä lapsia?” No, ei siitä sen enempää. Mutta kun se sama lause toistuu päässä useasti, tulee todettua, että kyllähän se oikeasti jolkottaa. Kovaa vauhtia.

Olenko tehnyt asialle jotain? En. Tai on meillä jo jouluvalot viritetty. Ilmeisesti ei kuitenkaan niin paljon mitä yleensä, koska yksi nuorisosta kysyi koska aion laittaa jouluvalot…

Ei vaan pääse joulufiilikseen, ei niin millään. Ulkona sataa vettä ja tuulee. Ja on pimeä, ihan mustaa. Mutta kyllä se sieltä jolkottaa silti. Ja pienten asioiden avulla pääsee ehkä hieman lähemmäs fiilistä:

Keittiön ikkunan Jouluikkuna-valon valaistessa työpöytää illalla muuten pimeässä talossa pystyy melkein tuntemaan sen täyden olon jouluyönä, kun on taas syönyt liikaa ruokaa ja herkkuja.

Kynttilöiden tuoksu, kun niitä palaa ympäri taloa.

Tai kun työpäivän aikana saa useamman kerran nousta kellosepän työpöydän takaa käärimään joulupaketteja.

 

Se tahti tulee kiihtymään vielä ensi viikolla. Toisaalta toivoisin sen kiireen tasaantuvan pidemmälle aikaa, ettei vain viimeiseen viikkoon. Toisaalta olen tyytyväinen, ettei suurin kiire ole alkanut jo. Olisi nimittäin niitä kelloja siellä odottamassa huoltojaan… Kaikesta silti selvitään kyllä.

Kauppiaalle kaikki tämä aiheuttaa ylimääräistä ajattelua ja panikointia. Asiakasta ajatellen. Jotta kellot ennättäisi saada huollettua jouluksi. Jotta tavaraa olisi myydä riittävästi ihan loppuun asti. Palvelemme nimittäin joka päivä jouluaattoon asti. Silloinkin vielä pidetään ovet auki kolme tuntia. Tämä on se vuoden kiireisin aika meille. Ja aiheuttaa ajateltavaa, joten saattaa se siksikin kotona olla vähän vähemmän jouluista. Kaikkeen ei vain paukkuja riitä. Lupaan nauttia joulusta silti vajaan 2 viikon päästä!

Tähän loppuun voisin vinkata muutamia lahjaideoita. Jos joku herättää kiinnostuksen, kannattaa tarttua nopeasti. Oikein mukavaa joulun odotusta!

Lumoava Taika riipus

Kalevala Koru Taimi kaulakoru

MANIA Jewels Bowie kaulakoru

Leijona naisten korukello

Festina miesten krono

Leijona tytön ja pojan kello

Suojelusenkeli riipusUkko Schnapps 4 snapslasit visakoivu kotelossa

Ukko Finland snapsilasit tai Ukkomatti

Safeguard RFID-lompakko

 

Tutustu myös muuhun valikoimaamme www.kelloliikekankare.fi/kauppa ja liikkeessä tuotteita paljon enemmän mitä verkkokaupassa. Ja jos et keksi mitä ostaa, niin lahjakortti on aina varma!