Lahjakortti

10,00 150,00 

Valitse alasvetovalikosta sopiva summa lahjakortille, tai tilaa useampi saadaksesi tietyn hintaisen lahjakortin. Lue alhaalta tarkempia ohjeita.

Kuvaus

Koruliike lahjakortti – Kelloliike lahjakortti

Tilaa suosittu liikkeemme lahjakortti. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä. Kortti on käytettävissä sekä verkkokaupassa, että myymälässä.

Valitse summa alasvetolaatikosta. Jos haluat tilata yhdelle henkilölle esimerkiksi 30€ lahjakortin, tilaa tällöin sekä 10€ että 20€ hintaiset. Kirjoitamme kokonaissumman yhteen korttiin. Jos taas tilaat useammalle henkilölle lahjakortit, kerro se kassalla kommenttikentässä.

Lahjakortti toimitetaan sähköpostiisi omana tulostettavana liitteenään. Jos kuitenkin haluat lahjakortin toimitettavaksi postitse, ilmoita siitä erikseen kassalla kommenttikentässä. Käsin kirjoitettu lahjakortti lähetetään valitsemaasi osoitteeseen veloituksetta. Kirjoita toimitusosoitteeseen osoite, johon haluat sen lähetettäväksi.

Lahjakortti käy maksuvälineenä myymälässä ja verkkokaupassa. Verkkokaupassa lahjakortin koodi syötetään kassalla alennuskoodin paikalle. Lahjakortin summa vähentää ostoskorin saldoa. Koko lahjakortin saldoa ei tarvitse käyttää kerralla. Mutta kuitenkin 12 kuukauden sisällä ostopäivästä.

Lahjakortti hyvä tapa muistaa

Joskus voi olla hankala miettiä sopivaa lahjaa toiselle ja tällöin lahjakortti on oiva tapa muistaa. Juhlija saa juuri sellaisen lahjan, jonka haluaa ja häntä on muistettu. Lahjakortti on erilainen lahja mitä raha, koska lahjakortti tulee käytettyä jonkun esineen hankintaan ja siitä jää saajalle selkeä esine muistoksi. Raha yleensä menee jonkun arkipäiväisen asian maksamiseen.

Jos tilaat lahjakortin postitse suoraan lahjan saajalle, voimme kirjoittaa korttiin haluamasi tekstin, kuten onnentoivotukset tai lahjanantajan nimen. Kirjoitamme kortin käsin, jolloin se on saajalle henkilökohtaisempi mitä tulostetulla tekstillä varustettu.

Haluatko antaa henkilökohtaisen, ajatuksella hankitun lahjan muttet tiedä mikä on mieluisa? Hanki siis lahjakortti ja saaja tulee muistamaan sinut aina nähdessään lahjansa. Lahja, joka voi säilyä sukupolvelta toiselle vuosikymmenien ajan. Lahja, jonka arvo ei vähene, kun ostat sen koru- ja kelloalan liikkeestä.

Lisätiedot

Valitse summa:

10€, 20€, 40€, 50€, 60€, 100€, 120€, 150€

Go to Top