Oikea hetki

Joskus asiat loksahtelee paikalleen ja tuo uusia asioita elämään. Niin töissä kuin vapaallakin. Ihmisten pitää vain osua kohdakkain, oikeassa hetkessä, oikeaan aikaan.

Kohta 1,5 vuotta sitten oli ensimmäinen osuminen, kohdattiin Marian, suomalaisen artistin kanssa. Siitä on poikinut monia asioita. Hän edustaa myymiämme koruja ja liikettämme. Hän edustaa tilaisuuksissamme. Vuosi sitten hän lauloi lähes koko päivän liikkeemme kahvituspäivänä. Vastaavasti minä pidän huolen, että hänellä on muodikkaat korut esiintyessään ympäri Suomea.

Kalevala Koru on suomalainen korubrändi. Maria Tyyster toimi mallina kuvauksissamme.

Maria Tyyster ja Lumoava korubrändi

Lumoava on toinen tunnettu kotimainen korubrändi.

Olemme tehneet yhteistyötä toisinkin päin. Minä sain toimia ”valmennettavana” hänen yrityskuvissaan Personal Trainerin ammattiin liittyen. Olenpa myös saanut hänestä itselleni ystävän (Pieni mainos: jos haluat ammattitaitoisen Personal Trainerin, joka on myös hyvinvointi- ja ravintovalmentaja, käy täällä)

Uusi korubrändi

Koko ajan pitää mennä eteenpäin, keksiä jotain uutta. Maailma on haasteellinen, kun ihmiset omistavat tänä päivänä paljon. Monesti kuulee, että ei tarvitse enää uutta tai lahjan saajalla on jo kaikkea.

Jotain siis pitää keksiä mitä ihmiset haluaisivat. Ja sain ajatuksen: korusarja. Kyllä, luit oikein. Nyt pidät minua vähän hölmönä. Onhan jokaisella korualan liikkeellä myynnissä korusarjoja. Mutta entäs jos se onkin sellainen sarja, jota missään ei ole vielä ollut? Sellainen, jota kukaan muu ei ole myynyt eikä tule myymään?

Halusin jotain raikasta, kevyttä ja silti näyttävää. Jotain sellaista mikä sopii jokaiselle ikään tai pukeutumiseen katsomatta. Ja sen pitää tuntua oikealta, omalta. Koska jos itsekin siihen uskoo ja siitä pitää, silloin sen ilon ja kauneuden saa siirrettyä myös asiakkaalle.

Olen onnellinen ja ylpeä siitä mitä nyt on kehitteillä. Täysin uusi korubrändi. Täysin uudenlaiset korut. Suomalaiset ja käsityönä tehdyt. Ja meidän liikkeemme pääsee olemaan osallisena siinä. Tämä kaikki sai alkunsa vain siitä, että kaksi ihmistä kohtasivat ja saivat idean.

Taas uskon, että tästä poikii paljon hyvää. Muutakin kuin korusarja. Ja siitä tulen kertomaan lähiaikoina lisää. Haluan, että tämä korubrändi, joka on syntymässä, saa syntyä rauhassa. Joten palataan pian.

Jos haluat saada tietää ensimmäisten joukossa liikkeemme kuulumisia, rekisteröidy sivuillamme tai lähetä sähköpostilla yhteystietosi. Postia ei tule liian usein, että kyllästyisit sen määrään. Joskus postien joukossa on tarjouksia ja arvontojakin.

Mukavaa kevättä, kuullaan!