MANIA Fashion Jewellery – Uusi korusarja

Making the World More Beautiful, Pearl by Pearl

MANIA Jewels Manifesto juhlakorvakorut uusi korusarja

(klikkaa kuvasta MANIA Jewels verkkokauppaan)

Kuvauspäivä

Hieno päivä tulossa! Pääsen kurkistamaan Mania-korujen maailmaan ja kuulemaan tarinoita suunnittelija Niina Karlssonin uran varrelta. Hänellä on vankka kokemus luovan työn parissa miehensä Kalervon kanssa. Mihin ikinä he lähtevätkään mukaan, tekevät he sen intohimolla ja todella panostavat kaikkensa. Pariisissa Karlssonit ovat olleet mukana mm. muotiviikoilla. Designerina ja vaatturina Niina on tottunut luomaan sekä suunnittelemaan, mutta myös tekemään käsillään nämä upeat luomukset valmiiksi. Kalervo on ammattikuvaaja, joten Manian takana on kahden luovan ihmisen saumaton tiimityö.

Kalervo Karlsson Mania Jewels kuvauspäivä mökillä Säkylässä Mania Jewels kuvaukset Säkylän Pyhäjärvi rantamaisema

Uusi korusarja ja brändi

Nyt 2018 Niina ja Kalervo ovat lanseeranneet Mania-korubrändin. Brändin takana oleva monitaitoinen osaaja Niina suunnittelee ja valmistaa näyttäviä muotikoruja käsityönä alusta loppuun asti. Tekniikoina korujen valmistuksessa ovat wire wrapping, coiling (eli hopealangan punonta), sekä taonta. Selkeämmät korumallit sopivat arkeen ja runsaammat koristamaan ja korostamaan selkeälinjaisempia asuja. Ajelen Säkylään ja matka kohti kuvauspaikkana toimivaa mökkiä jatkuu pitkin polveilevaa hiekkatietä. Lopulta saavun upealle rannalle kauniiseen vehreään luonnonmaisemaan. Sää on tuulinen, mutta onneksi on jälleen kaunis kesäpäivä ja saamme nauttia auringon paisteesta.

Kuvaukset Säkylässä

Mania Jewels Maria Tyyster stailaus Mania Jewels Maria Tyyster Kuvausvalmistelut

Yhdessä olemme saapuneet Kelloliike Kankareen oman kauppiaan ja kellosepän Kristiinan mökille kuvaamaan fiiliskuvia Mania-koruista. Kuvaustiimi on pieni ja tehokas: meikki, kampaus ja korut Niina, kuvaus Kalervo. Upeana mallina toimii tangokuningatar Maria Tyyster. Hänelle korut ovat osa esiintymisasua. Keikoilla on lupa pukeutua näyttävästi ja satsata myös yksityiskohtiin! Pitkin valmistautumista kuvaukseen kuulen tarinoita matkan varrelta ja uran eri vaiheilta muodin parissa. On mukava vaihtaa kuulumisia myös Marian ja Kristiinan matkasta yrittäjinä ja taitajina omien alojensa parissa. Juttelun lomassa tapahtuu Marian muodonmuutos ja lopuksi ylle puetaan upea höyhenkauluksinen jakku.

Käsintehty takki kukonsulat Mania Jewels kuvaukset Säkylän Pyhäjärvi Säkylän Pyhäjärvi Mania Jewels

Sisäpuolella lukee teksti Karlsson Concept Couture, kaikki yksityiskohdat huomioitu myös nurjalla puolella ja jokainen sauma sekä tikki katseenkestävä. Tottuneesti toimivat sekä malli, että muu kuvausryhmä ja tuloksena sarja upeita fiiliskuvia.

 

Yhdessä olemme enemmän!

Päällimmäisenä päivästä jäi hyvä mieli ja uutta tietoa Mania-koruista, sekä aivan upea punottu ja helmin koristeltu uusi rannekoruni. Korut ovat todella keveitä ja ilmavia, vaikka olisivat kookkaita tai runsaitakin. Esimerkkejä löytyy niin sormuksista, rannekoruista, korvakoruista kuin kaulakoruistakin. Niissä on jotain aivan uutta ja samalla ajatonta yhdistettynä. Ehdimme sivuta monenlaisia mielenkiintoisia asioita keskustelujemme lomassa. Jaan nyt teille yhden filosofian, joka on pätevä meille ihan jokaiselle ohjenuoraksi elämässä:

”Tärkeintä on löytää oma tie ja kulkea sellaista matkaa josta nauttii, palkinto tulee sitten siinä ohessa.”

Mukana ollut parsonrussellinterrieri Maisa ainakin nautti silmin nähden joka hetkestä rannalla!

Käy lukemassa myös kirjoitus näiden korujen valmistuksesta. Se löytyy täältä: Korujen valmistus

 

HelenaS

P.S. Jos haluat saada sähköpostiisi tiedon uuden artikkelin ilmestyessä, rekisteröidy listalle. Käytämme tietojasi vain näiden sähköpostien lähettämiseen (ja voit halutessasi aina poistua listalta vain ilmoittamalla siitä meille).