Rippiristi ja rippilahja

Rippilahja

Anna rippikoulunsa päättävälle pojalle rippilahjaksi esimerkiksi suosittu solmioneula tai kalvosinnapit. Näitä on nuorekas valikoima Lumoavalla ja Saurum Oy:llä. Myös Leatherman tuotteet, kuten Tread työkaluranneke sopii hyvin lahjaksi.

Tytöille yleisin rippilahja on jokin koru. Tänä vuonna suosittuja on ollut Kalevala Koru Kosmos tai Lumoava Solina. Yksi erittäin kaunis ja ajatusta täynnä oleva koru on Katri Niskasen suunnittelema Soulmates, jossa on kolme eri vaihtoehtoista tekstiä, esimerkkinä ”Always Be You”.

Myös rannekelloja ostetaan lahjaksi. Nykyään kellot ovat iso osa pukeutumista ja niiden halutaan olevan näyttäviä asusteita. Suosittu kellonväri on nyt kullanväri. Leijona-kelloista löytyy hyviä vaihtoehtoja. Tytöille voi suositella pelkistettyä Rosefield-merkkiä.

Rippiristi

Kummit ostavat yleisesti rippilahjaksi ristin. Hopeiset ristit ovat olleet viime vuosina tykätympiä, mutta nyt ostetaan jonkin verran myös kultaisia. Tältä osastolta löydät suurimman osan meidän ristivalikoimastamme. Halutessasi toimitamme myös jonkun muun mallin, jota ei nettisivuiltamme löydy. Ota siis yhteyttä joko lomakkeella tai sähköpostilla. Me autamme enemmän kuin mielellämme kaikissa asioissa.

Useimpiin tuotteisiin on mahdollista kaivertaa. Kaiverrus kuuluu aina hintaan, mutta kaiverrettua tuotetta ei ole mahdollista jälkikäteen vaihtaa tai palauttaa. Kerro tilausta tehdessäsi haluamasi kaiverrus lisätiedot-kentässä. Me kaiverramme, jos se on saatavilla tuotteeseen.

Go to Top