Valmistujaislahja, vinkit onnistuneeseen lahjavalintaan

LAHJAVINKIT Onnittele uutta ylioppilasta, ammattiin valmistunutta tai korkeakoulututkinnon suorittanutta antamalla valmistujaislahja, joka kestää katsetta ja aikaa!

Keväällä monessa kodissa valmistaudutaan koulujen kevätjuhliin ja valmistujaisiin. Valmistujaislahjan valitseminen voi kuitenkin tuottaa päänvaivaa. Katso lahjavinkkimme, jotka tuottavat iloa pitkään!

Mitä lahjaksi ammattiin valmistuneelle tai ylioppilaalle?

Avain onnistuneeseen lahjavalintaan on tuntea lahjansaajan toiveet ja tyyli. Nuorella vastavalmistuneella on edessään usein muutto opiskelujen perässä ja omat varat menevät herkästi ensimmäisen oman kodin hankintoihin. Vastavalmistunut ansaitsee kuitenkin myös hemmottelua ja luksusta arkeen. Esimerkiksi tyylikäs kello kuitenkin yhdistää käyttöesineen ja arjenluksuksen ja miellyttää taatusti lahjan saajaa! Kun suosit ajatonta designia, lahja antaa iloa vielä pitkään! Jos lahjansaajan toiveet ja tyyli ei ole tiedossa, myös lahjakortti on mieleinen lahja. Sairaanhoitajaksi valmistuneelle varma lahjavalinta on hoitajan kello.

Lahja tuoreelle maisterille, insinöörille tai vasta väitelleelle

Korkeakoulututkinnon suorittanut arvostaa designia ja lahjaa, joka tuo iloa pitkään. Esimerkiksi kauniit korut tuovat ilahduttaa vielä vuosien päästä!

Alta löydät lahjavinkkejä valmistujaislahjaksi niin nuorille, kuin varttuneemmillekin sankareille. Koko kellovalikoimaamme voit tutustua täällä. Varmoja ja ajattomia lahjaideoita löydät esimerkiksi Lumoavan ja Kalevala korun tuotteista ja lisää lahjaideoita miehille löydät täältä.

Etsi hinnan mukaan

Go to Top