Joululahjaksi koru

Tärkeintä lahjan hankinnassa on lahjan taustalla oleva ajatus ja tunne: lahjalla kerromme läheisillemme rakkaudesta ja kiintymyksestä ja onnistunut lahja lämmittää mieltä pitkään! Toisille joulun lahjojen suunnittelu ja hankinta tuo suurta iloa ja lahjoja aletaan keräämään jo kuukausia ennen joulua. Toisille joulun lahjat voivat tuottaa jopa stressiä. Sekä huolellinen valmistautuminen, että stressi kertovat samaa tarinaa: lahjalla on merkitystä!

Koru on suosittu joululahja läheisille ja rakkaille. Korulahjalla on helppo kertoa ystävyydestä ja rakkaudesta ja koru kulkee mukana läpi elämän. Oikean lahjan valinta voi kuitenkin olla hankalaa: minkälainen lahja olisi mieleinen? Pitääkö lahjan kuvastaa jollakin tapaa lahjan saajaa tai lahjan saajan ja antajan välistä suhdetta? Mitä hankkia lahjaksi ihmiselle, jolla on jo kaikkea?

Olemme keränneet alle lahjavinkkejä sisältäen aiempien joulujen suosikkeja ja tämän joulun tuoteuutuuksia. Mukana on lahjaideoita aina yhtä valloittavilta ja ajattomilta Lumoavalta ja Kalevala Korulta, tyylikkäitä kelloja ja keveitä ja trendikkäitä koruja Design Seppälältä, upeimpia timantteja Kohinoorilta sekä paljon muuta! Jos mieleesi herää kysymyksiä tai tarvitset apua korun valintaan voit helposti lähettää meille viestin, niin pohditaan valintaa yhdessä!

Go to Top