Aladdin termosmuki 0,35

23,90 

Astianpesukoneessa pestävä termosmuki, tilavuus 0,35 l. Varma lukitus kannessa, ei vuoda. 7 kivaa väriä, valitse lempparisi. Värikkäästä mukista on mukava juoda aamukahvit! Juoma pysyy kuumana 3 h, kylmänä 5,5 h.

Tuotetunnus (SKU): java-muki-1 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Astianpesukoneessa pestävä termosmuki kannella

Mocca Thermavac termosmuki sopii auton mukipidikkeeseen tai vaikka polkupyörän juomapullotelineeseen, joten se on ihanteellinen vaihtoehto silloin kun kahvia tekee mieli hörppiä töihin ajellessa. Leak-Lock kannella varustettu Mocca Thermavac pitää juoman tiivisti mukissa. Nämä täysin BPA -vapaat ja astianpesukoneenkestävät mukit löytyvät seitsemässä eri värissä.

Rennon tyylikäs, Thermavac™ eristetty termosmuki pitää lempijuomasi juuri sellaisena kuin haluat, kylmänä (5,5h) tai kuumana (3h). Mukin tilavuus on 0,35 l.

Mitat:80 x 80 x 169 mm. Paino tyhjänä 260 g.

Aladdin

Aladdinin vuodesta 1908 alkanut toiminta jatkuu vahvana vielä tänäkin päivänä. Aladdin on yksi maailman johtavista ruoan ja juoman säilytykseen ja mukana kuljettamiseen keskittyneistä valmistajista. Aladdinin korkealaatuiset ja trendikkäät tuotteet ovatkin saavuttaneet ihmisten suosion ympäri maailman. Kauttamme saa kaikki Aladdin tuotteet, ota yhteyttä meihin, jos jokin kiinnostaa muttet löydä sitä verkkokaupastamme.

Lisätiedot

Valitse väri:

Valkoinen, Sininen, Musta, Lila, Keltainen, Vihreä, Punainen

Go to Top