Festina Boyfriend Lady kullanvärinen

149,00 

Varasto loppu

Naisten Festinan Boyfriend Lady-malliston teräksinen kullanvärinen rannekello hopeanharmaalla taululla jossa kullanväriset viisarit ja indeksit, 3,6,9 ja 12 kohdalla pienet zirkonit. Kellotaulun halkaisija on 30,5mm ja rannekkeen leveys 14mm. Kello on roiskevesitiivis. Festina-kelloilla on kahden vuoden takuu.

Varasto loppu

Kuvaus

Naisten Festinan Boyfriend Lady-malliston teräksinen kullanvärinen rannekello hopeanharmaalla taululla jossa kullanväriset viisarit ja indeksit, 3,6,9 ja 12 kohdalla pienet zirkonit. Kellotaulun halkaisija on 30,5mm ja rannekkeen leveys 14mm. Kello on roiskevesitiivis.

FESTINA-kellojen historia ulottuu yli sadan vuoden päähän Sveitsin Jura-vuoristoon, jossa sveitsiläinen kelloteollisuus syntyi viime vuosisadan alussa. Festina on tunnettu kellomerkki, jolla on yli vuosisadan mittainen kokemus teknologian hyödyntämisestä, mikä näkyy sen laadukkaassa ja urheilullisessa mallistossa.

Festina-kellomallisto käsittää laajan kronografimalliston ja runsaasi muita analogisia kelloja. Kaikki kellot ovat vesitiiviitä, useimmat miesten kellot jopa 100 metriin (10atm). Naisten kelloissa Festina haluaa tarjota ylellisyyttä naisellisella Mademoiselle-mallistolla, jossa Swarovski-kristallit on yhdistetty siroon ja käytännölliseen muotoiluun.

Kellolla on 2 vuoden takuu ja se toimitetaan alkuperäispakkauksessa.

Go to Top