Kohinoor Clara timanttisormus

759,00 

Kaunis pitsimäinen 14 karaatin (585/1000) valkokultaa oleva sormus. Timantit 12 x 0,01 H SI. Sormuksen leveys on 2,3 mm.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kaunis uudenlainen pitsimäinen rivisormus. Clara on siro muotoilultaan ja se sopii hyvin sileän sormuksen rinnalle. Sormusta on saatavana myös keltakultaisena.

KOH-I-NOOR on kuuluisa Intiasta lähtöisin oleva timantti, jonka nimi tarkoittaa valon vuorta. Timantin historia on värikäs ja omistaja on vaihtunut vuosisatojen saatossa useaan otteeseen. Vuonna 1937 Kohinoor sai paikkansa kuningatar Elisabethin kruunajaisiin valmistetussa kruunussa, jota kuningatar edelleen käyttää virallisissa tilaisuuksissa. Kohinoor on tällä hetkellä yksi Englannin hallitsijaperheen kalleimmista jalokivistä. Nykyään Kohinoor tunnetaan myös Kultakeskus Oy:n upeiden timanttisormusten ja -korujen tuotemerkkinä. Kohinoor timanttikorut syntyvät arvostettujen suomalaisten suunnittelijoiden käsityön tuloksena Hämeenlinnassa. Kohinoor on ollut klassisen kauniiden ja laadukkaiden korujen tuotemerkki 1960-luvulta alkaen.

Lisätiedot

Valitse koko:

16,0, 16,5, 17,0, 17,5, 18,0, 18,5

Go to Top