Pirami kastehelmet ranteeseen

54,50 

Varasto loppu

Kaunis roosan värisistä riisin mallisista helmistä tehty rannekoru kastelahjaksi. Korun pituus 14 cm. Mukaan tulee n. 5 cm lisähelmiä, jotka voidaan punoa myöhemmin jatkoksi. Helmien koko n. 4-5 mm.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 14010096 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kauniin helmiranteen pituus on n. 14 cm. Mukana tulevaa jatko-osaa käyttäen koru voidaan punoa uudelleen pidemmäksi. Näin rannekoru kasvaa kantajansa mukana.

Koru on pikkutytön ensimmäinen aito makeanveden rannekoru, jota hän voi käyttää vielä aikuisenakin. Kastetilaisuudesta tai nimenantojuhlasta jää muisto, joka kulkee mukana vielä aikuisena. Tätä rannekorua ostetaan myös paljon esimerkiksi 1-vuotissyntymäpäivälahjaksi.

Rannekorussa on rodinoitu hopeinen helmilukko. Rodinointi on käsittely, joka suojaa lukkoa tummumista vastaan. Korun helmet ovat aitoja viljeltyjä makeanveden helmiä ja lukko on 925 rodinoitua hopeaa. Muista säilyttää helmiä erillään muista koruista. Helmet myös puetaan päälle viimeisenä ja riisutaan ensimmäisenä. Vältä siis meikkien ja hajuvesien ym laittamista helmien ollessa puettuna.

Rannekoru toimitetaan lahjarasiassa ja sen mukana tulee onnittelukortti kastetilaisuutta varten. Koru on alunperin tarkoitettu kastelahjaksi, mutta on loistava lahja pikkutytölle myös muihin tilaisuuksiin.

Go to Top